UNDERVISNINGSMILJØ EVALUERING 2018 UNDERVISNINGSMILJØ ǀ EVALUERING 2018 ǀ PILEHAVESKOLEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UNDERVISNINGSMILJØ EVALUERING 2018 UNDERVISNINGSMILJØ ǀ EVALUERING 2018 ǀ PILEHAVESKOLEN"

Transkript

1 1 UNDERVISNINGSMILJØ EVALUERING 2018

2 2 SVARPROCENTER 3 METODE 4 1. LIDT OM DIN KLASSE 5 2. KLASSEN OG KAMMERATERNE - MOBNING 8 3. LIDT OM DIN KLASSELÆRER TIMERNE OG UNDERVISNINGEN RAMMER KLASSELOKALET RAMMER - UDEN FOR KLASSEVÆRELSET. LEGEPLADSEN! RAMMER UDEN FOR KLASSEVÆRELSET - RESTEN AF SKOLEN! SIKKERHED HAR DU NOGET DU GERNE VIL SIGE? 28

3 3 SVARPROCENTER

4 4 METODE Følgende er en repræsentation af Pilehaveskolens elevers svar på en serie af spørgsmål om deres undervisningsmiljø? Eleverne er blevet bedt om at svare på en række spørgsmål under følgende overskrifter: - Lidt om dig - Lidt om din klasse - Klassen og kammeraterne - Mobning - Lidt om din klasselærer - Timerne og undervisningen - Rammer klasselokalet - Rammer uden for klasseværelset. Legepladsen - Rammer uden for klasseværelset. Resten af skolen - Sikkerhed - Har du noget du gerne vil sige? Spørgeskemaet er baseret på et spørgeskema Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM) har udviklet og som kan indgå i den lovpligtige evaluering af undervisningsmiljøet. Derudover er en række spørgsmål inkluderet som ikke tidligere har indgået i DCUM s materiale. Dette spørgeskema er det samme som børnene i 2015 gennemgik, hvorfor man kan lave direkte sammenligninger fra sidste spørgeskema. Der kan derfor drages konklusioner om både nuværende trends samt historisk udvikling.

5 5 1. LIDT OM DIN KLASSE Eleverne har besvaret 7 spørgsmål om deres opfattelse af deres klasse og nogle indledende spørgsmål om deres sociale relationer i klassen. Svarene er fortrinsvis positive, omend de negative svar er relevante i netop denne kategori. Derfor er de elever der har givet negative svar identificerede, således at deres frustrationer eller utilfredshed kan italesættes. Børnene bliver spurgt om der er glade for at gå i skole. Spørgsmålet er et overordnet og generelt spørgsmål uden mulighed for at uddybning. Dette gøres dog senere. 69% svarer JA de er glade for at gå i skole. Til sammenligning fra sidste undersøgelse er tilfredshedsprocenten dog faldet fra 76%. Er dette en KPI som skolens ledelse vil monitorere er dette en uheldig nedgang. Der er stadig kun 3 elever der utvetydigt svarer NEJ IKKE RIGTIGT. De børn som har svaret NOGLE GANGE, kan identificeres i vedsendte oversigt over alle individuelle besvarelser, såfremt lærere eller andre dømmer at man skal sætte ind overfor denne gruppe. Denne gruppe udgør trods alt 28% af alle besvarelser, hvilket er en stigning på 4% i forhold til sidste undersøgelse.

6 6 Q5: Er du glad for den klasse du går i? I spørgsmål 5 spørges der indirekte til klassens generelle trivsel. Her har 80% denne gang svaret at de er glade for deres klasse. Dette er en lille stigning fra 76% sidste år. Dog er tilfredsheden med klassekammeraterne dalet en anelse fra 74% til 68%, mens opfattelsen af om man har gode venner i klassen / på skolen ligeledes er faldet fra 94% ved sidste undersøgelse, til 91% idag. Q7: Har du nogen gode venner i klassen / skolen? Q6: Hvordan har du det med dine klassekammerater?

7 7 Q8: Kan du godt lide dine klassekammerater? Q9: Leger du hjemme hos nogen fra klassen Spørgsmål 9 og 10 er lige som sidste år formodentligt påvirket af det faktum, at eleverne ikke geografisk bor tæt på hinanden sådan som man f.eks. oplever det i den almene folkeskole. Q10: Er der nogen fra klassen der leger hjemme hos dig? Dog er det positivt at der både ved spørgsmål 9 og 10 er noteret et større positivt resultat i forhold til legeaftaler uden for skolen end ved sidste undersøgelse, hvilket er med til at styrke de gode relationer børnene imellem.

8 8 2. KLASSEN OG KAMMERATERNE - MOBNING Spørgsmålene i kapitel 2 går tættere på elevernes opfattelse af de sociale aftaler og forhold i klassen. I illustrationen til højre ses svarene til følgende spørgsmål: - Har du nogle gode venner i din klasse? - Tror du, at dine klassekammerater godt kan lide dig? - Synes du, at i taler grimt til hinanden i klassen? Adspurgt om hvorvidt børnene mener at de har gode venner i klassen svarer 90% JA. 70% føler sig afholdt af kammeraterne, men netop her er det vigtigt at se på dem der ikke føler sig vellidt af kammeraterne. Her mener 8% af eleverne at de falder udenfor dette tal var på kun 4% ved sidste undersøgelse. Tonen syntes at have forbedret sig en smule idet kun 32% mener at der tales grimt til hinanden mod 43% i sidste undersøgelse.

9 9 I spørgsmål 12 er 79% af eleverne klar over at der er regler for hvordan man opfører sig overfor hinanden i klassen og på skolen. Adspurgt om hvorvidt de selv overholder dem fordeler svarene sig som i illustrationen til venstre. Klassekammeraterne opfattes ikke som helt på samme bølgelængde idet kun 37% af de adspurgte mener at de andre overholder reglerne. Den mere alvorlige form for mobning bliver behandlet i spørgsmål 15, hvor de bedes svare på hvorvidt de føler at de bliver drillet af nogen i deres klasse i en sådan grad at de bliver kede af det. Svarene er meget lig sidste undersøgelses svar. Kun 52% oplever aldrig at blive mobbet, mens helt op til 44 % oplever det nogen gange. Dette tal var 49% sidste gang og viser derfor en lille positiv udvikling. 3% oplever tit mobning der gør dem kede af det. Identifikation af disse 3% er meget relevant, mens man kan overveje at sætte ind overfor de forhold der gør at så stor en del af eleverne oplever at blive mobbet nogle gange.

10 Bredes samme spørgsmål lidt ud til hvorvidt der er nogen fra - ikke kun ens egen klasse - men fra de andre klasser der driller så man bliver ked af det, er fordelingen nogenlunde det samme. 57% svarer NEJ ADRIG, 38% svarer JA NOGEN GANGE og 5% svarer JA TIT. 10 Spørgsmål 17 og 18 herunder, folder konceptet mobning lidt mere ud. Disse inkluderer både elevernes opfattelse af egen adfærd, samt hvorvidt de føler at de på noget tidspunkt bliver mobbet af en voksen fra skolen. Q17: Tror du, at du selv har været med til at drille nogen, så de er blevet kede af det? Q18: Har du prøvet at blive drillet af en voksen på skolen, så du er blevet ked af det? 15% af eleverne føler sig mobbet af en voksen på skolen. Man kan stille spørgsmålstegn ved om ikke denne type mobning, i større grad end elevernes indbyrdes mobning, kan forebygges. Kun 5% følte sig udsat af en voksen sidste gang undersøgelsen fandt sted - og kun i kategorien JA NOGLE GANGE. Kun denne gang bruger en elev kategorien JA TIT.

11 3. LIDT OM DIN KLASSELÆRER Forholdet til klasselæreren indikerer hvorvidt børnene føler sig trygge i klassen, om de er komfortable nok med deres nærmeste voksne til at de kan spørge om hjælp hvis de føler at det er nødvendigt. Kapitlet inkluderer 4 spørgsmål som vises herunder: 11 Tror du at de voksne i klassen godt kan lide dig? Sammenlignede svarprocenter fra sidste undersøgelse: JA MEGET 90% NOGLE GANGE 8% NEJ IKKE RET MEGET 3% Synes du, at de voksne i din klasse gør noget for at alle i klassen skal have det godt? JA MEGET 89% NOGLE GANGE 9% NEJ IKKE RET MEGET 3%

12 12 Taler de voksne i din klasse med jer om hvordan i har det med hinanden? Sammenlignede svarprocenter fra sidste undersøgelse: JA TIT 64% NOGLE GANGE 29% NEJ IKKE RET TIT 8% Hvis du har brug for hjælp, kan du så få det hos de voksne? JA 96% NEJ 1% VED IKKE 3%

13 Overordnet indikerer svarerne at eleverne fortrinsvis føler at de voksne i klassen prioriterer deres velfærd og at de gør en indsats for at få alle i klassen til at føle sig godt tilpas og trygge. Det til trods vil der altid være elever som ikke føler sig som en del af helheden og som ikke føler at de vokse er til rådighed i tilstrækkelig grad. Det er også afspejlet i svarene på disse to parametre der ikke har ændret sig fra sidste undersøgelse: 13-3 % af de svarende ikke tror at de voksne kan lide dem - 1 % af de svarende ikke mener at de kan få hjælp fra de voksne.

14 14 4. TIMERNE OG UNDERVISNINGEN I 4 spørgsmål om Timerne og undervisningen bedes eleverne forholde sig henholdsvis til hvordan de klarer sig i skolen, hvordan de har det i timerne samt hvorvidt de føler at de har medbestemmelse og indflydelse på deres hverdag.

15 15 Svarene til højre viser en negativ opfattelse af undervisningen, om end det for hver af de tre spørgsmål er minoriteter der har den opfattelse. Denne negative opfattelse er siden sidste undersøgelse forstærket ved de to første parametre.

16 16 72% af de adspurgte elever føler sig bekræftet i at de præsterer som ønsket i klassen - en lille stigning fra 67% sidste gang men at de kun i nogen udstrækning føler at de har medbestemmelse i forhold til deres hverdag. Synes du at du lærer du noget i skolen? Dette spørgsmål er på nogen områder uklart. I en skole situtation tilegner man sig, som elev, mange forskellige kompetencer. Læseren kan fortolke spørgsmålet med et fokus på de faglige kompetencer eller måske sociale eller andre. Det er op til læseren at drage den konklusion. Skolen kunne eventuelt definere hvad der her skal have fokus og ændre spørgsmålet ved næste undersøgelse. Det noteres dog at 74% føler at der foregår en udvikling, og at man lærer noget i skolen. Som i sidste undersøgelse er dette en oplagt KPI.

17 17 5. RAMMER KLASSELOKALET Gode fysiske rammer er en nødvendighed for at eleverne kan drage fordel af den undervisning der planlægges for dem. Denne del af spørgeskemaet beder eleverne tage stilling til hvordan en række af deres omgivelser påvirker dem i deres dagligdag Følgende er en række simple svar på børnenes opfattelse af deres skoles fysiske rammer:

18 18

19 19

20 20

21 21 6. RAMMER - UDEN FOR KLASSEVÆRELSET. LEGEPLADSEN!

22 22

23 23

24 24 7. RAMMER UDEN FOR KLASSEVÆRELSET - RESTEN AF SKOLEN! Kapitel 7 fortsætter med en evaluering af elevernes oplevelse af skolens rammer. Positive besvarelser vejer stadig størst omend der, lige som sidste gang, ses at der stadig er nogle områder der ikke lever helt op til børnenes forventninger og/eller ønsker. Som ved sidste undersøgelse er det stadig udluftning på toiletterne der slår mest signifikant ud. 56% af de adspurgte er ikke tilfredse.

25 25

26 26

27 27 8. SIKKERHED

28 28 9. HAR DU NOGET DU GERNE VIL SIGE? Sidst men ikke mindst er alle Pilehaveskolens elever blevet spurgt om først at beskrive hvad der i deres øjne er det værste ved at være elev på Pilehaveskolen. De blev ligeledes bedt om at beskrive det bedste ved at være elev. Svarene kunne både afleveres i tekst form samt som en tegning. De følgende besvarelser er en liste over de skrevne svar om hvad det VÆRSTE ved at gå på Pilehaveskolen er (Ikke redigeret): Mere plads i de små klasselokaler. Kan ikke lide når nogen skændes på skolen, når nogen skændes med xxxx, så råber han højt, jeg bliver sådan lidt trist i det. Jeg råber også nogen gange højt. Timerne. At de ikke opfører sig ordentligt i frikvarterne og tyer fodbolde i røven på xxxx, det er er xxxx, xxxx og xxxx. Jeg synes det er synd for ham. Mine klassekammerater er fine nok, men det er irriterende når xxxx afbryder timerne, så er det svært at følge med. Ved jeg faktisk ikke. Kan ikke lide larm, nogen gange larmer jeg også selv. xxxx larmer i klassen. Jeg bliver bange når han larmer. Jeg tør ikke sige det. Når andre mobber hinanden, når xxxx mobber/driller nogle andre elever. Jeg bliver bange for hvad der skal ske med de andre. Når jeg ikke ved hvad vi skal lave og ikke får forklaret det. At xxxx er vred inde i klassen, vi bliver bange for ham og det går ud over os. Jeg bliver nogen gange ked af det når han er sur. Kedeligt. klassen, når der bliver lavet for meget om på det. Når der er for mange inde i klassen. Gider ikke gå i skole, i hvert fald ikke på den her. Jeg synes ikke jeg passer ind her. jeg synes alle andre virker mere handicappet end mig. jeg burde være på en skole, hvor eleverne var mere lige som mig, bare ikke med sådan nogle voksne som xxxx. jeg elsker at være Sammer med mine venner det er vores morgen gå tur rundt om søen matematik ultra nyt Trusler.

29 29 Det er kedeligt nonge gange at jeg bliver drilet nogle gange Det er lidt kedeligt at gå i skole nogle gange. Når nogle driller mig, syntes jeg ikke det er så sjovt. Det kan være lidt svært sommetider at gå i skole. For der er så mange nye ting at lære. Når nogle af de andre børn driller. det er at vi spise i sfo'en, for så kan jeg ikke lege. der er ikke andre ting. Jeg hader at blive mobbet. Jeg gider ikke at rydde op Nogle gange matematik. Nogen gange er engelsk irriterende. Jeg hader når de store børn kommer og blander sig. Jeg synes at mandagen er for lang. Der er altid kø ved mooncar skuret så jeg ikke kan komme forbi. At man kan blive drillet ude i frikvarterene. Når man bliver uvenner. Når pigerne bliver uvenner. At pigerne snakker, når vi spiser madpakker. Matematik er svært. Når nogen driller, og jeg bliver ked af det. Når vi er uvenner Når er der problemer med vennerne. Når man bliver drillet. Når de voksne råber og skælder ud, bliver jeg forskrækket. når nogen gør noget, de ikke må træls at kede sig nogle af de regler, der er feks. hvis alle får kollektiv straf fordi en i klassen, gør noget dumt når nogen driller det værste er toiletterne, de lugter gangene ser grimme ud gulvet er dårligt at man ikke bare lige kan komme over til pedellerne og hjælpe, når man har lyst at jeg ikke lige kan ordne vinduerne, de ser grimme ud

30 30 nogen gange hvis man får skæld ud larm i klassen og når man bliver drillet at nogen driller Det var svært at starte på skolen, da man lige skal lære de andre børn og voksne at kende og følge med i timerne. Man skal vænne sig til de nye områder. At skulle lave matematik i bøgerne og lave E-mat på computerne. At vores toiletter lugter af lort. toiletter xxxx der er ikke kage nok ikke kage nok komme tidlig op at have ondt i benet, så man ikke kan lege. Når mor henter mig, når jeg leger, når xxxx skubber eller driller, At blive slået, At høre efter, At være udenfor, At lave dansk, At læse i bøger, At lære noget hvis der er nogle, der larmer i klassen Lave lektier - Gå tur når vi ikke må løbe - Når xxxx giver mig blodnæse - Når man skal skrive eller tegne noget Der var mange spørgsmål jeg helst ville svare nej til, men den mulighed var der ikke. At jeg nogen gange ikke må komme ud i frikvartererne, hvis vejret ikke er godt fordi jeg så let bliver syg. xxxx er ikke i stand til at udrykke sig om, hvad det værste eller bedste er ved at gå i skole. øhhh det ved jeg ikke. Der er ikke noget der er værst. Det er en god skole at gå på. at der ikke er så mange venner. Nogle gange siger de andre børn bande ord. Og det er ikke rart.

31 31 De følgende besvarelser er en liste over de skrevne svar om hvad det BEDSTE ved at gå på Pilehaveskolen er (ikke redigeret): 1. At jeg lære noget og at jeg er sammen med mine venner. 2. At man kan være sammen med sine veninder. 3. Vi kommer på flere ture end normale folkeskoler 4. Matematik og hyggetid. 5. Vennerne, frikvarterne, det var det. 6. Nogen gange er der ro 7. At se sine venner 8. Vennerne 9. Det er at man kan lege med sine kammerater. 10. "Frikvarterene sammen med xxxx og xxxx. 11. De voksne har god humør." 12. "Godt at være sammen med mine venner. 13. Det er bare hyggeligt at gå i skole. 14. Jeg kan godt lide at gå i skole. Det er meget bedre end at gå børnehave. Jeg har fået nye kammerater. 15. Fået nogle gode nye kammerater. 16. Jeg kan bedst lige at cykle og køre på mooncar 17. at være sammen med kammeraterne og at være udenfor 18. Det bedste er at køre på mooncar, gynge og cykle 19. Er glad for de nye venner jeg har fået på skolen. 20. Der er nogle seje nye mooncar. At man kan gynge højt på gyngerne. Dejligt med nye kammerater. 21. Det er godt at komme i skole. Jeg er glad for det. 22. De voksne er de bedste ved skolen!

32 Jeg kan lide alt ved denne skole!!! 24. "at have sfo, for så er jeg fri for matematik. 25. bingo i matematik. 26. jeg kan godt lide ude dag" 27. Dejligt med udedag, og gode kammerater. 28. Det er sjovt at gå i skole. Jeg kan godt lide at lege på skolen. 29. Jeg kan godt lide at gå i skole. 30. Det er sjovt at være sammen med sine bedste venner. 31. spise is til fødselsdag, lege udenfor, spille klaver i SFO, IPAD, at være til ridning, 32. Det hele. Dansk og matematik er godt. Når vi oplever spændende ting. 33. Læse bog, se IPAD, lege med xxxx 34. "Jeg har fået nye venner!! 35. Det er også dejligt når man får kakao. 36. De voksne passer på mig. 37. Lege med xxxx fra yngste c, At få legetøj med, Emneugen, Køre på de nye Mooncars, Billedkunst, Ride, Udedag, Engelsk 38. Timerne er gode, mooncar er gode, cyklerne er gode, mødes med mine gode venner, 39. dansk og matematik er gode fag 40. At gynge 41. At komme på biblioteket, køre på de nye mooncars, lave dansk, motorik, være i SFO 42. Løbe stærkt og vinde, Matematik, Frikvarter, 43. Lege med magneter sammen med xxxx. 44. Lege med xxxx. 45. Når lærerne er stille. 46. At være sammen med sine venner og lære noget nyt. 47. kassen og ven og lære

33 Men lære noget 49. At man kan lærer noget, det kan jeg rigtig godt lide. Man kan være sammen med vennerne og kærligheden. De voksne er også kærlige 50. Dansk 51. kaffe, når de voksne laver den til mig 52. at man kan spille fodbold 53. Jeg elsker xxxx og at lege mede hende. 54. At have matematik efter motorik om tirsdagen og om torsdagen, for så er der ikke så mange børn i klassen, og så er der ro fred. 55. Det er at kører på mooncars. 56. det hele 57. Det bedste er at have gode venner og måske besøge dem derhjemme. 58. xxxx er ikke i stand til at udrykke sig om, hvad det værste eller bedste er ved at gå i skole. 59. Jeg elsker at gynge sammen med xxxx. Spille fodbold. Jeg kan godt lide at holde pause i det lille rum sammen med xxxx. 60. Det gode er, at man har mange venner 61. Alle de voksne på skolen er sjove og fjollede på en god måde, også pedellerne :D 62. at man får lov til at være sig selv-være den man er 63. det bedste er at være sammen med sine venner 64. at være sammen med vennerne 65. xxxx, hun er altid skide sjov. 66. Lejr skoler, IKKE udedag. Madlejr var fedt. 67. Sløjd, hvis xxxx ikke har taget for mange med. synes nogen gange der er for mange, så skrider jeg. 68. At de voksne nusser mig. 69. at lege med andre 70. matematik 71. At lege med xxxx

34 At være ude i frikvarterende. At være i SFO sammen med min kæreste. Jeg elsker billedkunst. 73. Jeg kan godt lide at cykle. Jeg elsker at læse Palle bøger. Det er dejligt at lege. 74. Det bedste ved at gå i skole er nok at holde frikvarter, fordi der kan man få lov til at være ude. 75. Man får masse af nye venner. 76. De voksne er meget mere venlig overfor mig end på min gamle skole. 77. Jeg er glad for at komme væk fra Olferterne, som jeg fik på den gamle skole. 78. Jeg er glad for at være kommet væk fra den gamle skole, hvor jeg gik i 5 år. 79. Jeg elsker at gå i skole. 80. At man kan køre på de store mooncars. 81. Glæder mig til at komme i skole. 82. Alting. Jeg elsker denne skole. 83. At kunne lege sammen med de andre børn og køre mooncar. 84. Min klasselærer. 85. Køre mooncar og cykle. 86. at i har lavet skolen on 87. VALGFAG SOM ER DRAMA, MATEMATIK, AT SPISE OPPE I KANTINEN, AT VÆRE PÅ UDEDAG,IDRÆT, I SVØMMEHAL, FILM, OG JEG GLÆDER MIG TIL SKOLEFESTEN, LEJRSKOLE PÅ BORNHOLM, SPILLE LUDO MED MINE VENNER OG DE VOKSNE,BIBLIOTEKET MED xxxx, AT SPILLE SKUESPIL FOR MANGE MENNESKER, AT FÅ DEJLIG MAD OM ONSDAGEN, EMNEUGE OM ISTIDEN. 88. skak 89. Det bedste jeg ved er: Valgfag i Tysk, Fælles kahoot om fredagen, at lave mad og spise sammen om onsdagen, idræt...det elsker jeg, matematik, udedag hvor vi ser en masse ting som jeg aldrig har set før, det er sjovt når der er skolefest, specialskolernes fælles idrætsdag. 90. valgfag og gå tur, dansk og engelsk" 91. det er at min bedste ven xxxx xxxx over for mig i nabo klassen er en god ven vi leger tit i frikarter det er sjovt :-)

35 at man må spille computer og være inde i frikvarter 93. At være alene.

UNDERVISNINGSMILJØ EVALUERING 2015 UNDERVISNINGSMILJØ ǀ EVALUERING 2015 ǀ PILEHAVESKOLEN

UNDERVISNINGSMILJØ EVALUERING 2015 UNDERVISNINGSMILJØ ǀ EVALUERING 2015 ǀ PILEHAVESKOLEN 1 UNDERVISNINGSMILJØ EVALUERING 2015 2 SVARPROCENTER 3 METODE 3 1. LIDT OM DIN KLASSE 4 2. KLASSEN OG KAMMERATERNE - MOBNING 8 3. LIDT OM DIN KLASSELÆRER 10 4. TIMERNE OG UNDERVISNINGEN 13 5. RAMMER KLASSELOKALET

Læs mere

Du vil se spørgsmål både med og uden billeder, og som svar skal du vælge den 'smily' og det svar der passer bedst til, hvad du syntes.

Du vil se spørgsmål både med og uden billeder, og som svar skal du vælge den 'smily' og det svar der passer bedst til, hvad du syntes. Pilehaveskolens Undervisningsmiljøundersøgelse, 2015 Velkommen KÆRE ELEV PÅ PILEHAVESKOLEN Jeg og alle de andre voksne på skolen - vil meget gerne have noget at vide om, hvordan du trives med at gå på

Læs mere

BILAGSRAPPORT. U Team 1- Hvinningdalskolen Silkeborg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. U Team 1- Hvinningdalskolen Silkeborg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT U Team 1- Hvinningdalskolen Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen

Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen 2013 2014 Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen Termometertal fra skoleåret 2013-2014 Termometeret 1 INDHOLD Termometertal fra skoleåret 2013-2014 0. 3. klasse n Trivsel 5 n Fagligt læringsmiljø

Læs mere

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08 Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 7-8.-3. klasse Generel tilfredshed Hvordan har du det med dine klassekammerater? Er du glad for at gå i skole? 8 7 4 6 3 2 1 godt

Læs mere

Trivselsundersøgelse enhed1 okt 13

Trivselsundersøgelse enhed1 okt 13 Indhold Indhold... 1 Lokaler og fællesområder... 3 Er du glad for dit klasselokale?... 3 med valgmuligheder... 3 Er der plads nok i klassen?... 4 med valgmuligheder... 4 Er legeområderne på skolen gode?...

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017

Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017 Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017 Skolen har denne gang valgt at gennemføre undervisningsmiljøvurderingen, som en længere fælles evaluering gennem samtaler mellem elever og lærere

Læs mere

Nej, ikke rigtigt Er du glad for at gå i skole? 42 / 81% 10 / 19% 0 / 0%

Nej, ikke rigtigt Er du glad for at gå i skole? 42 / 81% 10 / 19% 0 / 0% Generel tilfredshed Ja rigtigt Er du glad for at gå i skole? 42 / 81% 10 / 19% 0 / 0% Godt Nogenlunde Ikke så godt Hvordan har du det med dine lærere? 42 / 81% 8 / 15% 2 / 4% Ja Nogenlunde rigtigt Er du

Læs mere

Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt 283 / 78% 74 / 20% 8 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt 302 / 83% 54 / 15% 9 / 2% Ja Nogenlunde Nej, ikke rigtigt

Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt 283 / 78% 74 / 20% 8 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt 302 / 83% 54 / 15% 9 / 2% Ja Nogenlunde Nej, ikke rigtigt Generel tilfredshed Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt Er du glad for at gå i skole? 283 / 78% 74 / 20% 8 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt Hvordan har du det med dine lærere? 302 / 83% 54 / 15% 9 / 2% Ja

Læs mere

http://www.termometeret.dk/administration/resultat... Side 1 af 7 19-11-200715:25:54

http://www.termometeret.dk/administration/resultat... Side 1 af 7 19-11-200715:25:54 Generel tilfredshed Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt Er du glad for at gå i skole? 207 / 75% 64 / 23% 5 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt Hvordan har du det med dine lærere? 217 / 79% 52 / 19% 7 / 3% Ja

Læs mere

Lille gruppe. 2007 Miljøundervisning undersøgelse.

Lille gruppe. 2007 Miljøundervisning undersøgelse. Lille gruppe. 2007 Miljøundervisning undersøgelse. Generel tilfredshed Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt Er du glad for at gå i skole? 6 / 75% 2 / 25% 0 / 0% Godt Nogenlunde Ikke så godt Hvordan har du

Læs mere

Side 1 af 6 Generel tilfredshed Ja rigtigt Er du glad for at gå i skole? 35 / 56% 25 / 40% 3 / 5% Godt Nogenlunde Ikke så godt Hvordan har du det med dine lærere? 35 / 56% 26 / 41% 2 / 3% Ja Nogenlunde

Læs mere

Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt 119 / 72% 44 / 27% 3 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt 126 / 76% 38 / 23% 2 / 1% Ja Nogenlunde Nej, ikke rigtigt

Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt 119 / 72% 44 / 27% 3 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt 126 / 76% 38 / 23% 2 / 1% Ja Nogenlunde Nej, ikke rigtigt Forlad arkivet Tilbage Generel tilfredshed Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt Er du glad for at gå i skole? 119 / 72% 44 / 27% 3 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt Hvordan har du det med dine lærere? 126

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 1. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 10 Er du glad for at gå i skole? 47 / 85.45% 4 / 7.27%, ikke

Læs mere

Skole: Årgang: 2. Måned: Hanstholm skole. År: 2007. dec.

Skole: Årgang: 2. Måned: Hanstholm skole. År: 2007. dec. Skole: Hanstholm skole Årgang: År: Måned: dec. Generel tilfredshed Er du glad for at gå i skole? 9 Hvordan har du det med dine lærere Godt Ved ikke Ikke godt Er du glad for den klasse du går i? Hvordan

Læs mere

Skole: Årgang: 1. Måned: Hanstholm skole. År: dec.

Skole: Årgang: 1. Måned: Hanstholm skole. År: dec. Skole: Hanstholm skole Årgang: 1 År: 7 Måned: dec. Generel tilfredshed 3 Er du glad for at gå i skole? 1 1 3 Hvordan har du det med dine lærere 3 7 1 1 Godt Ved ikke Ikke godt Er du glad for den klasse

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'SFO' 2009 SFO 0a, SFO 1a, SFO 2a, SFO 3a M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Er du glad for at gå i SFO? 65 / 80.25% 16 / 19.75% 0 /

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 3.a, 3.b, 3.c, 4.a, 4.b, 4.c, 4.d, 5.x, 5.y, 6.a, 6.b, 6.c, 7.a, 7.c, 8.a, 8.b, 8.c, 9.d M, K Ikke viste hold: 6.d, 7.b, 9.d Resultater

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse klasse

Undervisningsmiljøundersøgelse klasse 1. Simple tabeller Undervisningsmiljøundersøgelse 0. 2. klasse Vadehavsskolen maj 2010 Her ser I hvor mange elever (antal og omregnet i procent), der har sat kryds ved de enkelte svarmuligheder ved hvert

Læs mere

Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen

Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen 2014 2015 Elevers syn på undervisningsmiljøet i grundskolen Termometertal fra skoleåret 2014-2015 Termometeret 1 INDHOLD Termometertal fra skoleåret 2014-2015 0. 3. klasse n Trivsel 5 n Fagligt læringsmiljø

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Hillerød Vest Skolen Hillerød Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Hillerød Vest Skolen Hillerød Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Hillerød Vest Skolen Termometeret Læsevejledning en viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 5 klasse, 6 klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' sep 2008 Hold: 5. A, 5. B, 6. A, 6. B, 7. A, 7. B, 8. A, 8. B, 9. A, 9. B, 9. E Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Vester Mariendal Skole og Undervisningscenter Aalborg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Vester Mariendal Skole og Undervisningscenter Aalborg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Vester Mariendal Skole og Undervisscenter Termometeret Læsevejled Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes

Læs mere

Børnemiljø Vurdering 2018 HUSUM FRITIDSINSTITUTION

Børnemiljø Vurdering 2018 HUSUM FRITIDSINSTITUTION Børnemiljø Vurdering 218 HUSUM FRITIDSINSTITUTION Børnemiljø Vurdering 218 4 4 Er du en dreng eller en pige? 41 3 3 2 1 Dreng Pige Børnemiljø Vurdering 218 7 Hvor gammel er du? 66 6 4 3 2 13 16 2 1 2 år

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 20082 1. klasse, 2.klasse, 3. klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 45 /

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 2 klasse, 3 klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 24 / 82.76% 5 / 17.24%,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 0a, 0b, 0c, 1a, 1b, 1c, 2a, 2b, 2c, 3e, 3f, 4e, 4f, 4g M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 09 Indskoling M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 16 / 80% 4 / %, ikke rigtigt

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 09 Indskoling M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 13 / 59.09% 9 / 40.91%, ikke

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 indskoling, indskoling, indskoling, indskoling M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå

Læs mere

undervisningsmiljø 2014

undervisningsmiljø 2014 undervisningsmiljø 2014 I undersøgelsen er der blevet spurgt ind til følgende temaer: - indeklima - fysiske og æteriske rammer - sundhed - trivsel - fagligt læringsmiljø Skolen scorer meget positivt i

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 27. august 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 Hold: 0. A, 0. B, 1. A, 1. B, 2. A, 2. B, 3. A, 3. B, 4. A, 4. B, Toften Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 0, 1a+b, 2a+b, 3a+b, 4a+b M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 190 / 83.33%

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 6. juni 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 14 / 26% 31 / 57% 8 / 15% 1 / 2% 10 / 19% 28 / 52% 15 / 28% 1 / 2%

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 14 / 26% 31 / 57% 8 / 15% 1 / 2% 10 / 19% 28 / 52% 15 / 28% 1 / 2% Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 14 / 6% 31 / 57% 8 / 15% 1 / % Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 18. september 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 13. december 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Hvordan har du det i fritidshjemmet Samtale om børnemiljø

Hvordan har du det i fritidshjemmet Samtale om børnemiljø i fritidshjemmet Samtale om børnemiljø Dansk Center for Undervisningsmiljø. Danish Centre of Educational Environment www.dcum.dk. dcum@dcum.dk. tlf. +45 722 654 00. fax +45 722 654 01 Postboks 2077. Blommevej

Læs mere

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6%

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 0.a., 0.b., 0.c., 1.a., 1.b., 1.c., 2.a., 2.b., 2.c., 3.a., 3.b., 3.c. M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 25. februar 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Rammer

Læs mere

Stor gruppe Undervisningsmiljø undersøgelse.

Stor gruppe Undervisningsmiljø undersøgelse. Stor gruppe. 2007 Undervisningsmiljø undersøgelse. Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 2 / 15% 10 / 77% 1 / 8% 0 / 0% Ja, dem alle

Læs mere

Side 1 af :27:51

Side 1 af :27:51 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet Er du glad for din skole? 106 / 28% 236 / 62% 31 / 8% 7 / 2% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Nej,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Ikke viste hold: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 Modtageklassen M, K GP Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole?, ikke

Læs mere

Side 1 af 12 Generel tilfredshed Ja, glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 30 / 45% 33 / 50% 3 / 5% 0 / 0% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Nej, ingen af dem Er du glad

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen og SFO

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen og SFO UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen og SFO Dato: 1. august, 2012 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til:1. august, 2015 UMV en indeholder

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 2A, 2B M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 31 / 83.78%, ikke rigtigt Hvordan

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 0a, 1a, 2a, 3a, 4a M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 88 / 78.57% 20 / 17.86%,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 Hold: 0.a, 0.b, 1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole?

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 Hold: 0.a, 0.b, 1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole?

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 Indskoling, Indskoling, Indskoling M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 27

Læs mere

Børnemiljøvurdering SFO Sydskolen afdeling Asnæs.

Børnemiljøvurdering SFO Sydskolen afdeling Asnæs. Børnemiljøvurdering SFO Sydskolen afdeling Asnæs. En dårlig dag er når vi er uvenner (Citat barn) En god dag er når jeg leger med mine venner i sandkassen.. (Citat barn) 1 Beskrivelse af rammerne om børnemiljøvurdering.

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Hold: Køn: 9.klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed altid for det Ikke så Nej, slet Er du glad for din skole? 3 / 2

Læs mere

Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i klasse Oktober 2007

Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i klasse Oktober 2007 1 Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i 4.-9. klasse Oktober 2007 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad

Læs mere

23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% nogle enkelte 31 / 28% 63 / 57% 16 / 15% 0 / 0% meste 14 / 13% 61 / 55% 29 / 26% 6 / 5%

23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% nogle enkelte 31 / 28% 63 / 57% 16 / 15% 0 / 0% meste 14 / 13% 61 / 55% 29 / 26% 6 / 5% Generel tilfredshed Er du glad for din skole? Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet 23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: 4.klasse 4.klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole?, ikke rigtigt Hvordan har du det med dine lærere? Godt Ikke

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 23. november 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 14. marts 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Side 1 af 13 Generel tilfredshed Ja, glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 55 / 26% 131 / 62% 20 / 10% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Er du glad for dine lærere? 47 /

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 10. december 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling (0.-3. årgang)' 2009 3Å M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 32 / 82.05% 7 / 17.95%,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 Hold: 0.A, 0.B, 1.A, 1.B, 2.A, 2.B, 3.A, 3.B Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 11 Er du glad for at gå i skole?

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 10. januar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 12. september 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 13. august 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2010 Hold: 5. klasse 2010, 6. klasse 2010 Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 Hold: 4.a, 4.b, 5.a, 5.b, 6.a, 6.b, 7.a, 7.b, 8.a, 8.b, 9.a, 9.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

ELEVTRIVSELSMÅLINGEN 2017 Svarprocent: 94,8%

ELEVTRIVSELSMÅLINGEN 2017 Svarprocent: 94,8% beelser: 145 ELEVTRIVSELSMÅLINGEN 2017 Svarprocent: 94,8% OM RAPPORTEN 01 OM RAPPORTEN I januar og februar 2017 gennemførte Elevtrivselsmålingen blandt samtlige elever i 0-10. klasse i. Denne rapport viser

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 7. december 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. april 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 4.A, 4.B, 5.A, 5.B, 6.A, 6.B, 7.A, 7.B, 8.A, 8.B, 9.A, 9.B, 9.C M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 26. september 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. september 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 19. september 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. februar 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 16. november 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 22. juni 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse for klassetrin

Undervisningsmiljøundersøgelse for klassetrin Undervisningsmiljøundersøgelse for 3. 6. klassetrin Vadehavsskolen maj 2010. 1. Simple tabeller Her ser I hvor mange elever (antal og omregnet i procent), der har sat kryds ved de enkelte svarmuligheder

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 12. oktober 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. juni 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. september 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Dig og de andre i SFO'en, Drilleri og mobning, Underspørgsmål til drilleri og mobning andre

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 TA, TB, GA, GB, OA, OB M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 34 / 87.18%, ikke

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 2. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 10 Er du glad for at gå i skole? 42 / 84%, ikke rigtigt Hvordan

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Ikke viste hold: Undervisningsmiljø for Soffen Stilling Skole 2009 1a, 2 b, 1 b, 1 c, 2 a, 2 c, 3 a, 3 b, 3 c M, K 0a, 0b, 0c Resultater i antal og procent Generel tilfredshed

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 11. november 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 15. juni 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 14. april 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Dig og de andre i SFO'en, De voksne i SFO'en, Drilleri og mobning, Underspørgsmål til drilleri

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 29. januar 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016.

Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016. Bagsværd, januar 2017 Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016. Vi har gennemført den nationale trivselsmåling på Bagsværd Skole i efteråret 2016. Trivselsmålingen består af

Læs mere

Køn. Skolen og Klassen. 1 Er du en pige eller en dreng. 1 Går du på? 2 Er du glad for at gå i læseskolen? 3 Er du glad for at gå i danseskolen?

Køn. Skolen og Klassen. 1 Er du en pige eller en dreng. 1 Går du på? 2 Er du glad for at gå i læseskolen? 3 Er du glad for at gå i danseskolen? 1 Glad og tilfreds Midt imellem Sur og ked Ved ikke Køn Pige Dreng 1 Er du en pige eller en dreng Skolen og Klassen Gartneriet Balletlinjen Danselinjen 1 Går du på? Ja Nogle Nej. ikke rigtigt 2 Er du glad

Læs mere

Side 1 af 11. Generel tilfredshed. Resultatudtrækket er foretaget 22. august 2013

Side 1 af 11. Generel tilfredshed. Resultatudtrækket er foretaget 22. august 2013 Resultatudtrækket er foretaget 22. august 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Dig og de andre i fritidshjemmet, Drilleri og mobning, Uddybende om drilleri/mobning, Uddybende

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 19. juni 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen

Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen D a n s k C e n t er for Undervisningsmiljø Køn Glad og tilfreds Midt imellem Sur og ked Ved ikke Der er i alt indkommet 140 besvarelser,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 5a+b, 6a+b M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid 11 / 13.25% Ja,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Friskolen M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 2 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for det meste

Læs mere

Distribution: Ny 9-10 klasse

Distribution: Ny 9-10 klasse Distribution: Ny 9-10 klasse Wednesday, January 26, 2011 Page 1 of 61 Operre af Michaelskolen Oprettet d. 1/26/2011 Workcyclus Page 2 of 61 GENEREL TILFREDSHED 1.1 Ja, helt sikkert Ja, til en vis grad

Læs mere

Indeklima og medbestemmelse

Indeklima og medbestemmelse Børnepanelrapport nr. 2 / 2011 Indeklima og medbestemmelse BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 Kære læser I Børnerådet har vi valgt at have ekstra fokus på skolemiljø, og her er indeklimaet en vigtig del.

Læs mere